Gebruik verse aromatische kruiden.
Geef een draai aan het recept!!4
Was en snijd de ui, de courgette en de peper in blokjes. Fruit de ui in een pan met olie aan op laag vuur. Voeg na 5 minuten de courgette en peper toe. Bak dit voor 5 minuten tot de groenten gaar zijn. Bereid in de tussentijd de groentenbouillon voor. Voeg de burghul toe aan de groenten en bedek dit met de bouillon. Laat dit 5 minuten koken. Plaats hierna een deksel op de pan en laat de burghul al het vocht absorberen. Roer dit na 10 minuten goed door met een vork, voeg de gehakte tomaten en Leerdammer toe. Voeg als laatst een snuf gemengde kruiden toe en serveer.
150g Leerdammer Original
300ml groentebouillon
1 hele peper
1 courgette
1 ui
2 tomaten
1 eetlepel gemengde kruiden
120g burghul
Boodschappenlijstje per e-mail verzenden
Gebruik verse aromatische kruiden.
Geef een draai aan het recept!!