4
Leg de Leerdammer Original plakken bovenop elkaar en snijd in stukjes van 2x2 cm. Schil en halveer de kiwi's. Rijg deze aan een houten spit wisselend met kaas en kiwi. Was en droog de rucola. Was de taugé. Halveer, was en snijd de pepers. Was en snijd de champignons. Snijd bacon in reepjes en bak knapperig in olie in een anti-aanbakpan. Voor de dressing: was de bieslook en snijd in ringetjes. Meng yoghurt, bieslook, balsamico azijn, olie, mosterd en suiker. Versier het bord met rucola, taugé, peper, champignons en baconreepjes, schenk de dressing en serveer met Leerdammer Original kiwi spiesjes.
200g Leerdammer Original
4 kiwi's
200g rucola sla
250g verse taugé
2 rode pepers
250g champignons
150g bacon; Voor de dressing: 1 bos bieslook
500g yoghurt
1-2 eetlepels balsamico azijn
1-2 eetlepels olie
1-2 theelepels mosterd
1-2 theelepels suiker.
Boodschappenlijstje per e-mail verzenden