Voeg wat bacon toe.
Geef een draai aan het recept!!Een koude pasta salade, ideaal voor een zomers diner in de buitenlucht.
4
Kook de pasta zoals op de verpakking staat. Giet de pasta af en spoel af met koud water. Roer daarna door met wat extra vergin olijfolie in een grote kom. Maak de dressing door limoensap door de pesto te mengen. Meng deze pesto hierna door de pasta samen met wat rasp van de limoenschil. Snijd de tomaten in plakken, de olijven in kleine plakjes en de Leerdammer kaas en gerookte kippenborst in blokjes. Voeg alles bij de pasta. Maak dit af met wat basilicumblaadjes en voeg versgemalen peper en zout toe naar eigen smaak.
300g gekookte pasta (e.g. fusilli)
4 eetlepels rode pesto
1 limoen
250g cherry tomaten
10 zwarte olijven
250g Leerdammer Original (stuk)
200g gerookte kippenborst
verse basilicum blaadjes
olijfolie extra virgin
Boodschappenlijstje per e-mail verzenden
Voeg wat bacon toe.
Geef een draai aan het recept!!