4
Snijd de courgette in de lengte in dunne plakken. Zout deze en fruit ze aan in 1/2 theelepel olie. Hak de gedroogde tomaten tot blokjes. Was de kalkoenrollades, dep ze droog, doe hier 2 theelepels mosterd op, kruid met zout en peper en leg deze op de courgette plakken, tomatenblokjes en 1 1/2 plak Leerdammer Lightlife. Rol dit geheel op, bind vast met draad en frituur in resterende hete olie. Snijd de rest van de kaasplakken. Giet witte wijn en kippenbouillon erbij, roer er de crème Lightlife en resterende mosterd door, bedek en kook dit zo'n 10 minuten. Voeg kaasblokjes toe, laat smelten, stamp de saus fijn, voeg kruiden toe en kruid met zout en peper.
200g Leerdammer Lightlife
2 kleine courgettes
zout
2 eetlepels olijfolie
50g zongedroogde tomaten
4 kalkoenrollades (à 150g)
2 1/2 eetlepels mildpittige mosterd
gekleurde peper
100ml witte wijn
300ml kippenbouillon
1 mok Crème Lightlife
2 eetlepels gemixte kruiden
Boodschappenlijstje per e-mail verzenden