4
Blancheer de erwten in kokend gezouten water voor een paar minuten, koel ze daarna snel af. Houd deze gescheiden. Kook de wilde rijst in overvloedig gezouten water voor 50 minuten, laat uitlekken en afkoelen en kruid met een beetje olijfolie. Snijd de ham in blokjes. Klopt de eieren en kruid met zout, peper en gehakte kruiden. Warm twee eetlepels olie op in een grote pan en giet de eieren erin, en meng dit met een houten lepel tot ze zijn gemengd. Keer de omelet na een paar minuten om en bak de andere kant zo'n 2 minuten. Koel het af en snijd in kleine stukjes. Kruid de rijst met Leerdammer blokjes, erwten, ham, omelet, zout, peper en olie.
120g Leerdammer Original plakken
250g wilde rijst
120g kleine erwten
60g gehakte geroosterde ham
2 eieren
2 eetlepels olijfolie
10g gemengde aromatische kruiden
snufje zout en peper
Boodschappenlijstje per e-mail verzenden