4
Voor de jus: halveer de peper en was hem. Schil de komkommer, halveer deze in de lengte en verwijder de zaadlijst. Snijd peper en komkommer in kleine blokjes. Meng crème fraîche en salade crème, kruid met citroensap, mosterd, zoud en peper. Roer de peper, komkommer, rode forelkaviaar en tijm hier doorheen. Was de zoete aardappelen kort, kook ze in de schil, schil ze, laat ze afkoelen en snijd in schijfjes van ongeveer 2,5 cm. Dep de runderfilet droog. Was zeewolf, dep droog en besprenkel met citroensap en kruid met bloem, zout en roze peper. Kruid ook runder- of lamsfilet met bloem, zout en peper. Was en snijd de champignons. Was de vijgen, halveer deze. Halveer de papaya, verwijder zaden en snijd in kleine stukken. Halveer of vierendeel de kaasplakken. Rooster de runder- en lamsfiler, zeewolf filet en champignons op de gourmetgrill, voeg samen met zoete aardappelen, vijgen, papaya en bedek dit met Leerdammer Belegen. Serveer met de jus.
Voor de jus: 1 kleine rode paprika
1/2 komkommer
300g crème fraîche
80g salade / room
citroensap
1 theelepel Dijon mosterd
zout
vers gemalen peper
2 eetlepels rode forelkaviaar
tijmblaadjes. Voor de gourmet: 300g Leerdammer Belegen
300g zoete aardappel
200g runderfilet of kalfsvlees filet
200g zeewolf filet
100g champignons
8 vijgen
1 papaya
1-2 theelepels citroensap
bloemzout
grof gemalen roze pepers.
Boodschappenlijstje per e-mail verzenden