Een crêpe in de rol van zijn leven!
4
Voor de crêpes: Kluts de eieren met room, meng met melk en bloem tot een glad deeg en voeg wat zout toe. Was de radijsjes en bieslook. Snijd de radijs fijn, snijd bieslook in stukjes, meng beide met geraspte Leerdammer Original en Crème fraîche en kruid licht pittig. Doe olie in een pan en bak 6 flensjes. Smeer op ieder flensje Leerdammer Crème en rol ze op. Snijd resterende Leerdammer Original in dunne plakjes (2,5 cm) en daarna in kleine rechthoekjes (3x4cm). Was de cherrytomaatjes en rucola, halveer de tomaatjes. Snijd flensjes in stukken van 10 cm en stop deze aan de spiesjes met Leerdammer Original rechthoekjes, cherry tomaatjes en rucola. Garneer met extra rucola.
Voor de crêpes: 2 eieren
1 eierdooier
125ml room
125ml melk
120g bloem
zout
olie om te frituren; Voor de vulling: 8 radijsjes
1/2 bos bieslook
200g geraspte Leerdammer Original
3 eetlepels Crème fraîche
zout
gekleurde gemalen peper; Voor spiesjes: 200g Leerdammer Original (stuk)
200 g cherry tomaatjes
Boodschappenlijstje per e-mail verzenden