">
Terug naar Recepten

Een geweldig vegetarisch idee!

Vegetarische Burghul
  • Waardeer dit recept

  • 20 Minuten

  • Gemiddeld

  • Sneetjes

  • Aan favorieten toevoegen

Vegetarische Burghul

Portions:

4

Past bij:

Lunch

Instructies:

Was en snijd de ui, de courgette en de peper in blokjes. Fruit de ui in een pan met olie aan op laag vuur. Voeg na 5 minuten de courgette en peper toe. Bak dit voor 5 minuten tot de groenten gaar zijn. Bereid in de tussentijd de groentenbouillon voor. Voeg de burghul toe aan de groenten en bedek dit met de bouillon. Laat dit 5 minuten koken. Plaats hierna een deksel op de pan en laat de burghul al het vocht absorberen. Roer dit na 10 minuten goed door met een vork, voeg de gehakte tomaten en Leerdammer toe. Voeg als laatst een snuf gemengde kruiden toe en serveer.

Ingrediënten

  • 150g Leerdammer Original

  • 300ml groentebouillon

  • 1 hele peper

  • 1 courgette

  • 1 ui

  • 2 tomaten

  • 1 eetlepel gemengde kruiden

  • 120g burghul

#GENIET ERVAN Geef een draai aan het recept!

Gebruik verse aromatische kruiden.

Geef een draai aan het recept!!

Hoe geniet jij? Deel jouw variatietip voor dit recept!

3 Vergelijkbare Recepten

#GENIET ERVAN