Terug naar Recepten

Entrecôte gevuld met Leerdammer plakjes en geroosterde ham.

Cordon bleu
  • Waardeer dit recept

  • 20 Minuten

  • Gemiddeld

  • Sneetjes

  • Aan favorieten toevoegen

Cordon bleu

Portions:

4

Past bij:

Lunch

Instructies:

Maak het vlees plat met bijvoorbeeld een deegroller of vermalser tot het dun is. Plaats op ieder stuk vlees een plak Leerdammer Original, een plak gekookte ham, en nog eens een plak Leerdammer Original. Bedek het geheel met de resterende vleesplakken en sluit het af. Doop het vlees nu in de geklopte eieren verdund met melk en hierna in het geraspte brood. Druk hierna de randjes goed dicht zodat de vulling er niet uit komt tijdens het bakken. Bak in een brede pan met olie, zodat het vlees gaar is en krokant. Droog het vlees met wat keukenpapier. Serveer met salade of seizoensgroenten.

Ingrediënten

  • 8 Leerdammer Original plakken

  • 8 plakken varkenslende

  • 4 dunne plakken geroosterde ham

  • 1 ei

  • 2 eetlepels melk

  • geraspt brood

  • oliezaad

  • zout

2 Vergelijkbare Recepten

#GENIET ERVAN